2444024110 1ο χλμ Παλαμά - Φαρκαδόνας, Παλαμάς, Καρδίτσα megaronpalama@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Αίθουσες Εκδηλώσεων
Μέγαρον Παλαμά | Παλαμάς Καρδίτσα Θεσσαλία


Το Μέγαρον Παλαμά βρίσκεται κοντά σας στη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αξιοπιστία, ευελιξία και προσιτές τιμές για τους πελάτες μας από την Καρδίτσα και όλη τη Θεσσαλία.

Η λειτουργία της επιχείρησης μεγαρον Παλαμά ξεκίνησε το 2007 με την πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα και του προαύλιου χώρου στις ήδη υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις. Το 2022 ξεκίνησε και η λειτουργία του υπαίθριου καλοκαιρινού μας χώρου.

Η ανοιχτόχρωμη και φωτεινή εσωτερική μας αίθουσα, χωρητικότητας 800 καθήμενων ατόμων, με μεγάλη πίστα χορού και χωρίς ενδιάμεσες κολώνες, χωρίζεται σε 3 υψομετρικά διαζώματα για την καλύτερη ορατότητα των καλεσμένων με πλήρες σύστημα ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμό.

 

 
 

Ο καλοκαιρινός μας χώρος είναι ένας φυσικός υπαίθριος χώρος χωρητικότητας 800 καθήμενων ατόμων και χωρίζεται σε 3 υψομετρικά διαζώματα.

Πρόκειται για ένα καταπράσινο τοπίο με γήινες αποχρώσεις και φυσική ομορφιά με μεγάλα τμήματα γκαζόν, πλακόστρωτους διαδρόμους, πετρόχτιστους τοίχους, που περιβάλλεται από δέντρα και θάμνους και υπόσχεται να δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό την ημέρα του γάμου σας ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης.

Στους χώρους μας υπάρχει η δυνατότητα παροχής άρτιων ηχητικών εγκαταστάσεων, για DJ ή ζωντανή ορχήστρα, καθώς και εγκαταστάσεων φωτισμού από έμπειρους επαγγελματίες - συνεργάτες μας ώστε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας ακόμα πιο εύκολα και ολοκληρωμένα.

Στο χώρο μας φιλοξενούνται εκδηλώσεις όπως, γάμοι, βαφτίσεις, αρραβώνες, κοπές πίτας, χοροί πολιτιστικών συλλόγων και συνεταιρισμών, σεμινάρια και λοιπές περιστάσεις, διαμορφώνοντας τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση του χώρου, σύμφωνα με την περίσταση της εκδήλωσης.

 
 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ
 
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.